Gogosi cu morcovi

Gogosi cu morcovi este o reteta portugheza delicioasa. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 500 grame morcov ras.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame morcov ras (prin razatoarea mica)
  • 250 grame zahar
  • 250 grame faina
  • 1 pahar vin de porto (se poate inlocui cu vin romanesc
  • dar sa fie rosu)
  • 1 ou
  • scortisoara

Mod de preparare

Se amesteca totul foarte bine. Nu puneti prea mult vin, daca sunt prea moi nu o sa se prajeasca bine. Se formeaza bilute care se prajesc in ulei, dar nu foarte fierbinte, in ulei se pun cu o lingura.


Dupa prajire se dau prin zahar pudra amestecat cu scortisoara macinata.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajeala de purcel

"Reteta romaneasca"

Prajeala de purcel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca