Gogosi de vin

Se pun la fiert untul si vinul. Cand clocoteste se ia de pe foc si se adauga deodata faina, care a fost cernuta in prealabil. Se amesteca mereu pana c

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pahar vin alb
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura zahar
  • 200 g faina
  • 4 oua
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • zahar vanilat
  • scortisoara

Mod de preparare

Se pun la fiert untul si vinul. Cand clocoteste se ia de pe foc si se adauga deodata faina, care a fost cernuta in prealabil. Se amesteca mereu pana ce aluatul se desprinde de pe cratita.

Se da deoparte si se freaca pina se racoreste. Se adauga pe rand galbenusurile si apoi se pun albusurile spuma.

Se incinge grasimea intr-o cratita, se ia cu lingurita din compozitie si se da drumul bulgarasilor de coca in grasime. Cand sint gata se presara cu zahar pudra vanilat amestecat cu scortisoara.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...