Se pun la fiert untul si vinul. Cand clocoteste se ia de pe foc si se adauga deodata faina, care a fost cernuta in prealabil. Se amesteca mereu pana c
Se pun la fiert untul si vinul. Cand clocoteste se ia de pe foc si se adauga deodata faina, care a fost cernuta in prealabil. Se amesteca mereu pana ce aluatul se desprinde de pe cratita.
Se da deoparte si se freaca pina se racoreste. Se adauga pe rand galbenusurile si apoi se pun albusurile spuma.
Se incinge grasimea intr-o cratita, se ia cu lingurita din compozitie si se da drumul bulgarasilor de coca in grasime. Cand sint gata se presara cu zahar pudra vanilat amestecat cu scortisoara.
Cum ne-a picat un drum la Breaza,la aer ozonat si fiecare aduce ce gaseste prin camara,am zis sa prestez o...
Salata cu pastrav afumatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj