Gogosi din branza de vaci

Cartofii se fierb in coaja , dupa care se curata si se prepara piure. Se incorporeaza in faina, se amesteca bine, dupa care se adauga oul, branza, pu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 250 gr branza de vaci
  • 125 gr faina
  • 70 gr zahar
  • 1 ou
  • 1 lamaie
  • ulei sau unt

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja , dupa care se curata si se prepara piure. Se incorporeaza in faina, se amesteca bine, dupa care se adauga oul, branza, putina sare, zaharul si coaja de lamaie rasa. Se amesteca totul bine, se framanta si se formeaza gogosele. Acestea se dau prin faina si se pun la prajit in ulei mult. Dupa ce s-au prajit pe toate partile, se pudreaza cu zahar.


Se servesc calde.

Alte retete:

Tiramisu

Prajituri simple

Papanasi fierti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii