Gogosi umplute din aluat pripit

Aluatul pripit se prepara ca in reteta aceasta. Se toarna cu cornetul pe o tava unsa gogosele de marimea unei masline mari. Se coc, apoi cand sunt rec

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr apa
  • 100 ml ulei
  • 250 gr faina
  • 4-5 oua
  • sare

Mod de preparare

Aluatul pripit se prepara ca in reteta aceasta. Se toarna cu cornetul pe o tava unsa gogosele de marimea unei masline mari. Se coc, apoi cand sunt reci, se taie intr-o parte si se umplu cu diferite umpluturi.
Alte retete:

Fursecuri de Craciun

Turta dulce

Saratele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...