Reţetă de preparare a papanaşilor fierti de branza

Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca branza data prin sita cu faina, grisul, ouale si sarea. Se freaca bine ca sa fie o pasta omogena. Se pune apa la fiert intr-o oala mai ma

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 400 gr branza de vaci
  • 4 linguri faina
  • 2 oua
  • sare
  • 3 linguri gris

Mod de preparare

Se amesteca branza data prin sita cu faina, grisul, ouale si sarea. Se freaca bine ca sa fie o pasta omogena. Se pune apa la fiert intr-o oala mai mare, cu un praf de sare si cand fierbe se introduc papanasii, care se modeleaza cu mana sub forma de gogosele rotunde, date prin faina. Se fierb papanasii, iar cand sunt gata se scot cu lingura cu gauri, se scurg bine si se asaza intr-un vas de sticla incasabila. Se toarna deasupra lor unt in care s-a prajit pesmet si zahar.


Se servesc fierbinti.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa Lapte de pasare Gogosi

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa