1. Freaca untul spuma impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. 2. Presara faina proaspat cernuta si amestecata cu un praf de sare. 3. Adauga ouale unul
1. Freaca untul spuma impreuna cu zaharul si zaharul vanilat.
2. Presara faina proaspat cernuta si amestecata cu un praf de sare.
3. Adauga ouale unul cate unul si amesteca energic. Toarna apoi uleiul si framanta pana se incorpereaza complet. Aluatul astfel obtinut lasa-l sa se odihneasca 30 de minute.
4. Intinde din aluat foi potrivit de groase. Taie din el fasii de 2 cm grosime si 10-15 cm lungime.
5. Rasuceste fasiile si uneste-le la capete. Asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Unge covrigeii cu galbenus si coace la cuptor 20-30 de minute.
Se servesc dupa ce s-au racit complet.
Fetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...
Supa crema de mazare, dovlecel si broccoliOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj