Macaroane cu branza

Macaroanele cu branza reprezinta desertul ideal pentru copii si o modalitate simpla si gustoasa de a transforma niste simple macaroane intr-un desert delicios.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr macaroane(sau orice fel de paste preferati)
  • 250 gr branza sarata(sau branza de vaci dulce)
  • 3-4 oua
  • 1 cutie Hopla (daca nu aveti puneti 8 linguri de smantana)
  • 5 linguri de smantana sau iaurt(eu prefer smantana)
  • unt
  • sare

Mod de preparare

Fierbem pastele in apa cu sare, respectand timpul de fierbere inscris pe ambalaj. Dupa fierbere le rasturnam intr-o strecuratoare, apoi turnam peste ele o cana de apa rece si le lasam la scurs.
Batem bine ouale impreuna cu un praf de sare, adaugam branza faramitata cu furculita (sau data pe razatoarea mare), smantana si cutia de Hopla.
Ungem cu unt un vas termorezistent, apoi punem pastele, turnam compozitia de branza si amestecam usor. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 40 minute,pana se rumenesc deasupra.
Le puteti servi cu zahar,calde sau reci.
Pofta buna!


Le puteti servi cu zahar,calde sau reci.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Bomboane de ciocolata

Cui nu ii plac bomboanele de ciocolata? Cu aceasta reteta puteti sa va faceti singuri bomboanele de ciocolata, cu ce fel de...

Bomboane de ciocolata
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos