Este cea mai buna negresa din cate am facut pana acum!
Intr-un bol, se pune laptele de cocos (se agita bine înainte de a se deschide cutia), zaharul și sarea și se amesteca bine pana se dizolva zaharul. Se adauga cacaua, gemul de afine, faina amestecata cu praful de copt, nuca de cocos și nuca taiata bucăți. Se omogenizeaza bine totul și se toarnă intr-o tava tapetata cu hârtie de copt, cu dimensiunea de 20 x 25 cm. Se da la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru cca 30-35 de minute (se face testul cu scobitoarea). Când s-a răcit, se pudrează cu zahar pudra vanilat și se porționează. Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii