• separati albusurile de galbenusuri • bateti albusurile spuma cu putina sare, apoi incorporati zaharul si adaugati
• separati albusurile de galbenusuri
• bateti albusurile spuma cu putina sare, apoi incorporati zaharul si adaugati cele 10 linguri de ulei
• intr-un bol separat bateti galbenusurile impreuna cu pastaia de vanilie, apoi adaugati compozitia peste albusuri
• omogenizati bine si la final adaugati faina, impaturind de jos in sus
• taiati caisele confiate in bucati mai mici si adaugati-le in compozitie
• tapetati cu faina vasul in care se va adauga aproape toata compozitia
• pastrati 2 linguri de compozitie pe care le amestecati cu ciocolata calda, pentru a-i da forma din interior si de deasupra
• cu ajutorul unei linguri faceti o miscare circulara scurta, de jos in sus, si continuati pentru a da un aspect placut
• introduceti in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pentru 3 ore pe modul de temperatura „Low"
• faceti testul cu scobitoarea, pentru a verifica daca este copt in interior.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa