Pandispan cu caise confiate

• separati albusurile de galbenusuri • bateti albusurile spuma cu putina sare, apoi incorporati zaharul si adaugati

Portii
8
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • oua - 10 buc(la temperatura camerei)
  • zahar - 10 linguri
  • ulei - 10 linguri
  • faina - 10 linguri
  • esenta de vanilie sau ½ pastaie de vanilie
  • ciocolata calda - 1 pliculet (sau 1 lingura de cacao)
  • caise confiate - 100 g

Mod de preparare


• separati albusurile de galbenusuri
• bateti albusurile spuma cu putina sare, apoi incorporati zaharul si adaugati cele 10 linguri de ulei
• intr-un bol separat bateti galbenusurile impreuna cu pastaia de vanilie, apoi adaugati compozitia peste albusuri
• omogenizati bine si la final adaugati faina, impaturind de jos in sus
• taiati caisele confiate in bucati mai mici si adaugati-le in compozitie
• tapetati cu faina vasul in care se va adauga aproape toata compozitia
• pastrati 2 linguri de compozitie pe care le amestecati cu ciocolata calda, pentru a-i da forma din interior si de deasupra
• cu ajutorul unei linguri faceti o miscare circulara scurta, de jos in sus, si continuati pentru a da un aspect placut 
• introduceti in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pentru 3 ore pe modul de temperatura „Low"
• faceti testul cu scobitoarea, pentru a verifica daca este copt in interior.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...