• perele se curata de coaja, lasandu-le codita • scobiti-le in interior fara sa le rupeti si
• perele se curata de coaja, lasandu-le codita
• scobiti-le in interior fara sa le rupeti si asezati-le intr-o oala
• acoperiti-le cu Sangria si adaugati coaja de portocala pe care ati spalat-o foarte bine in prealabil
• adaugati zaharul daca este cazul, luand in calcul ca atunci cand se va reduce compozitia va fi mult mai dulce decat la inceput
• adaugati cardamonul, anasonul, ienibaharul, scortisoara si cuisoarele in Sangria
• porniti slow cooker Crock-Pot 2,4 L Black pe modul de gatire "High" si lasati perele cca. 7 ore, pana vor deveni mov si suficient de moi incat sa puteti baga furculita cu usurinta in ele, dar nici sa se dezintegreze in momentul in care doriti sa le scoateti afara
• Sangria o puteti pune intr-o oala, la foc iute, pentru a o reduce si a face un sos exceptional din ea
• perele se pot servi atat simple, cat si cu migdale, nuci, alune coapte, caramelizate, mousse de ciocolata sau inghetata – optiunile sunt nenumarate.
Pofta buna!
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti