Para posata in vin

• perele se curata de coaja, lasandu-le codita • scobiti-le in interior fara sa le rupeti si

Portii
5
Timp pregatire
2 minute
Timp coacere
420 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pere 1 kg
  • batoane de scortisoara - 23 buc
  • coaja de la o portocala
  • cateva bobite de anason stelat
  • cateva bobite de ienibahar
  • cateva cuisoare
  • cateva bobite de cardamon
  • sangria dulce cat sa le acopere
  • zahar brun - 23 linguri, depinde cat de dulce este vinul

Mod de preparare


• perele se curata de coaja, lasandu-le codita
• scobiti-le in interior fara sa le rupeti si asezati-le intr-o oala
• acoperiti-le cu Sangria si adaugati coaja de portocala pe care ati spalat-o foarte bine in prealabil
• adaugati zaharul daca este cazul, luand in calcul ca atunci cand se va reduce compozitia va fi mult mai dulce decat la inceput
• adaugati cardamonul, anasonul, ienibaharul, scortisoara si cuisoarele in Sangria
• porniti slow cooker Crock-Pot 2,4 L Black pe modul de gatire "High" si lasati perele cca. 7 ore, pana vor deveni mov si suficient de moi incat sa puteti baga furculita cu usurinta in ele, dar nici sa se dezintegreze in momentul in care doriti sa le scoateti afara
• Sangria o puteti pune intr-o oala, la foc iute, pentru a o reduce si a face un sos exceptional din ea
• perele se pot servi atat simple, cat si cu migdale, nuci, alune coapte, caramelizate, mousse de ciocolata sau inghetata – optiunile sunt nenumarate.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...