Bastonasele sunt delicioase si se fac din oua, miere, zahar, faina, amoniac si bicarbonat.
Pentru bastonase se framanta un aluat din care se coc doua foi. Dupa ce s-au racit, se umplu cu gem de caise si se lasa de azi pe maine. Apoi se taie bastonase, care se glazureaza cu cacao si se dau prin nuca de cocos. Glazura se face din 250 ml apa, care se fierbe cu 200 g zahar, 100 g cacao si 50 g unt.
Dupa ce s-a racit, glazuram bastonasele, le dam prin 100 g nuca de cocos si le servim.
Ce ziceti de un desert gustos la pahar cu o combinatie delicioasa de ciocolata fructe si frisca?
Desert la pahar cu ciocolata si jeleu de capsuniGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa