Bastonasele sunt delicioase si se fac din oua, miere, zahar, faina, amoniac si bicarbonat.
Pentru bastonase se framanta un aluat din care se coc doua foi. Dupa ce s-au racit, se umplu cu gem de caise si se lasa de azi pe maine. Apoi se taie bastonase, care se glazureaza cu cacao si se dau prin nuca de cocos. Glazura se face din 250 ml apa, care se fierbe cu 200 g zahar, 100 g cacao si 50 g unt.
Dupa ce s-a racit, glazuram bastonasele, le dam prin 100 g nuca de cocos si le servim.
Am vazut aceasta tarta la Corina (multumesc mult pentru reteta :*) acum foarte mult timp si am zis ca intr-o...
Aperitiv tarta cu cartofi in aluat, bacon si mozzarellaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj