Margarina se freaca cu zaharul, se adauga biscuitii macinati, pireul de castane si romul. Se amesteca bine, daca compozitia este prea densa se adauga
Margarina se freaca cu zaharul, se adauga biscuitii macinati, pireul de castane si romul.
Se amesteca bine, daca compozitia este prea densa se adauga putin lapte. Se formeaza o rulada lunga, se preseaza putin, se taie in bucati de 3cm. Batoanele se pot consuma ca atare, dar se poate glasa cate o parte cu cacao sau glazura de ciocolata, dupa fantezia si gustul fiecaruia.
Alte retete prajituri recomandate:
Tarta capsuni cu branza
Tort cu capsuni
Tarta cu capsuni
Spuma
Am vazut-o pe un site cu reţete de vară şi am încercat-o din curiozitate! Verdict final: deosebit de bună!!!
Salata hawaianaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj