Bezelele se pregatesc usor, pot fi servite simple sau cu diferite creme, gem sau frisca lipite cate doua. Va prezentam o reteta de bezele simple si delicioase!
Albusurile se bat spuma bine pana se intaresc, dupa care se adauga vf-ul de sare si zaharul pe rand, mixand bine, pana s-a topit tot. Se pun cu posul pe tava tapetata cu hartie de copt si se dau pentru 35 de minute la 200F (100 gradeC).
Untul se mixeaza pana devine pufos, apoi se adauga Nutella, se mixeaza si apoi se adauga nucile macinate.
Se lasa bezelele sa se raceasca dupa care se lipesc cate doua cu crema si se decoreaza pe margini cu nuca macinata.
Au iesit foarte uscate iar combinatia a fost super!
Reteta de bezele cu crema a fost propusa de Luce Blu pe forum culinar.
Bezelele cu crema de ciocolata si nuci se servesc atunci cand va e pofta de ceva bun! :)
Risotto allo zafferano ... un preparat tipic zonei Lombardia (Italia) ... pe cat de simplu pe atit de indragit datorita...
Orez cu sofranOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj