Se amesteca nuca de cocos cu zaharul. Se adauga galbenusurile si se amesteca bine. Separat, se bat albusurile, apoi se incorporeaza in restul de ingr
Se amesteca nuca de cocos cu zaharul. Se adauga galbenusurile si se amesteca bine. Separat, se bat albusurile, apoi se incorporeaza in restul de ingrediente. Se unge cu unt o tava, apoi se fac mici gramajoare rotunde. Se introduc la cuptor si se lasa 15 minute la copt.
Se pun pe un platou si se mai presara cu nuca de cocos. Alte retete de dulciuri:
Papanasi Gogosi pufoase Chec pufos
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa