Se amesteca faina cu margarina, untul, zaharul pudra si oul. Se framanta bine aluatul si se lasa in repaus pana a doua zi. Se intinde apoi o foaie, s
Se amesteca faina cu margarina, untul, zaharul pudra si oul. Se framanta bine aluatul si se lasa in repaus pana a doua zi. Se intinde apoi o foaie, se taie in forme diferite si se ung cu ou. Deasupra se presara nuca macinata sau zahar tos si se introude tava in cuptorul cald.
Biscuitii se servesc cu lapte sau diferite creme.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine
Chec pufos
Tiramisu
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii