Biscuiti

Se amesteca faina cu margarina, untul, zaharul pudra si oul. Se framanta bine aluatul si se lasa in repaus pana a doua zi. Se intinde apoi o foaie, s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr faina
  • 100 gr margarina
  • 100 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 1 ou intreg
  • 1 galbenus
  • nuca

Mod de preparare

Se amesteca faina cu margarina, untul, zaharul pudra si oul. Se framanta bine aluatul si se lasa in repaus pana a doua zi. Se intinde apoi o foaie, se taie in forme diferite si se ung cu ou. Deasupra se presara nuca macinata sau zahar tos si se introude tava in cuptorul cald.


Biscuitii se servesc cu lapte sau diferite creme.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura cu visine

Chec pufos

Tiramisu

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!