Biscuiti

Faina se amesteca cu ouale, zeama si coaja de lamaie, zaharul si cu nuca pisata. Se framanta bine aluatul si se intinde intr-o foaie mai subtire. Se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr nuca
  • 200 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 2 oua
  • 1 galbenus
  • coaja si zeama de lamaie

Mod de preparare

Faina se amesteca cu ouale, zeama si coaja de lamaie, zaharul si cu nuca pisata. Se framanta bine aluatul si se intinde intr-o foaie mai subtire. Se decupeaza cu ajutorul ruletei diferite forme, care mai apoi se asaza intr-o tava. Biscuitii se pun la copt, in cuptorul cald, la foc mic.


Se servesc cu lapte sau diferite creme.

Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare

Ciocolata de casa

Prajituri simple

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!