Faina se amesteca cu ouale, zeama si coaja de lamaie, zaharul si cu nuca pisata. Se framanta bine aluatul si se intinde intr-o foaie mai subtire. Se
Faina se amesteca cu ouale, zeama si coaja de lamaie, zaharul si cu nuca pisata. Se framanta bine aluatul si se intinde intr-o foaie mai subtire. Se decupeaza cu ajutorul ruletei diferite forme, care mai apoi se asaza intr-o tava. Biscuitii se pun la copt, in cuptorul cald, la foc mic.
Se servesc cu lapte sau diferite creme.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare
Ciocolata de casa
Prajituri simple
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii