Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul si cu zaharul vanilat. Se adauga apoi untul topit, albusurile batute spuma tare si faina cat cuprinde, am
Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul si cu zaharul vanilat. Se adauga apoi untul topit, albusurile batute spuma tare si faina cat cuprinde, amesteca in prealabil cu putin bicarbonat. Se framanta toate ingredientele pana cand se formeaza o coca. Aceasta se lasa sa se odihneasca cateva minute, dupa care se intinde intr-o foaie, in care se fac forme cu ajutorul unui paharel. Formele se ung cu ou, se presara cu zahar tos si nuca maruntita si se pun intr-o tava, iar apoi in cuptor, la foc mic.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete:
Tiramisu
Lapte de pasare
Ciocolata de casa
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii