Biscuiti

Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul si cu zaharul vanilat. Se adauga apoi untul topit, albusurile batute spuma tare si faina cat cuprinde, am

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 10 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 jumatate pahar unt topit
  • 1 varf de cutit bicarbonat
  • nuca
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul si cu zaharul vanilat. Se adauga apoi untul topit, albusurile batute spuma tare si faina cat cuprinde, amesteca in prealabil cu putin bicarbonat. Se framanta toate ingredientele pana cand se formeaza o coca. Aceasta se lasa sa se odihneasca cateva minute, dupa care se intinde intr-o foaie, in care se fac forme cu ajutorul unui paharel. Formele se ung cu ou, se presara cu zahar tos si nuca maruntita si se pun intr-o tava, iar apoi in cuptor, la foc mic.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete:

Tiramisu

Lapte de pasare

Ciocolata de casa

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...