Biscuiti

Se amesteca faina, untul, galbenusul si zaharul. Se incorporeaza apoi un albus batut spuma cu putina sare. Din aluatul format se formeaza biscuiti de

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr faina
  • 50 gr unt topit
  • 1 galbenus
  • 150 gr zahar
  • 2 albusuri
  • zahar pudra
  • sare

Mod de preparare

Se amesteca faina, untul, galbenusul si zaharul. Se incorporeaza apoi un albus batut spuma cu putina sare. Din aluatul format se formeaza biscuiti de diferite forme. Se trec prin albusul ramas, batut spuma, iar apoi prin zaharul pudra. Se pun la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt, unsa cu unt. Se coc la foc potrivit 10 minute.
Se serevsc dupa ce s-au racit.

Alte retete de dulciuri:

Tiramisu

Ciocolata de casa

Prajitura televizor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta cu ghebe

Placinta cu ghebe
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca