Biscuiti

Faina se amesteca impreuna cu galbenusurile fierte si zdrobite, sarea, untul topit si zaharul dizolvat in 50 ml apa si coaja de lamaie. Se amesteca to

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 180 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 4 galbenusuri fierte
  • sare
  • coaja de lamaie

Mod de preparare

Faina se amesteca impreuna cu galbenusurile fierte si zdrobite, sarea, untul topit si zaharul dizolvat in 50 ml apa si coaja de lamaie. Se amesteca totul bine si se lasa aluatul format, sa se odihneasca, la rece. Se scoate apoi de la frigider si se intinde o foaie groasa de 2 cm. Din aceasta se

taie dreptunghiuri, care se pun la copt intr-o tava, in cuptorul incins.
Se servesc dupa ce s-au racit, pudrati cu zahar.

Alte retete de dulciuri:

Turta dulce

Ciocolata de casa

Prajitura televizor

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!