Zaharul se amesteca impreuna cu margarina, se adauga ouale, unul cate unul si se freaca bine compozitia. Se adauga apoi faina amestecata cu bicarbona
Zaharul se amesteca impreuna cu margarina, se adauga ouale, unul cate unul si se freaca bine compozitia. Se adauga apoi faina amestecata cu bicarbonatul precum si coaja rasa si zeama de la o lamaie. Se framanta totul bine, se intinde o foaie, se taie forme cu paharul si se pun biscuitii pe o tava. Se baga tava in cuptorul cald si se coc biscuitii la foc mediu.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Lapte de pasare
Ciocolata de casa
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa