Untul moale se amesteca cu sarea si zaharul. Se adauga oul, crema de arahide, apoi faina si praful de copt. Se adauga scortisoara si se framanta bine
Untul moale se amesteca cu sarea si zaharul. Se adauga oul, crema de arahide, apoi faina si praful de copt. Se adauga scortisoara si se framanta bine. Se iau portii mici de aluat, se modeleaza biscuitii si se coc intr-o tava tapetata cu hartie de copt, in cuptorul incins. Se presara deasupra arahidele, apoi se lasa la copt 15 minute.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine Ciocolata de casa Papanasi
Bunatati pentru colindatori Pentru aceasta reteta m-am inspirat de aici, cu mentiunea ca am adaugat mai multa faina si mai...
Nuci cu cacao si crema de vanilieIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa