Biscuiti cu cacao si lamiie

Se freaca zaharul cu untul pina devine o crema pufoasa, dupa care se amesteca cu oul batut, cacaua, coaja de lamiie si faina. Se framinta bine pina ci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr. unt
  • 150 gr. zahar pudra
  • 350 gr. faina
  • 1 ou
  • 2 linguri cacao
  • coaja de lamiie

Mod de preparare

Se freaca zaharul cu untul pina devine o crema pufoasa, dupa care se amesteca cu oul batut, cacaua, coaja de lamiie si faina. Se framinta bine pina cind se obtine un aluat ceva mai tare. Se intinde apoi o foaie groasa de aproximativ 0,5 cm si se taie in diferite forme. Se coace pe o tava neunsa, la foc iute. Cind sint gata, se pudreaza cu zahar.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!