Biscuiti cu ciocolata

Se inmoaie intr-un vas ciocolata, untul si zaharul, in bain-marie. Se amesteca bine si se lasa compozitia la racit. Se adauga in compozitie ouale pe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr unt
  • 200 gr ciocolata menaj
  • 5 oua
  • 300 gr zahar
  • 150 gr faina
  • 125 gr nuci
  • sare

Mod de preparare

Se inmoaie intr-un vas ciocolata, untul si zaharul, in bain-marie. Se amesteca bine si se lasa compozitia la racit. Se adauga in compozitie ouale pe rand, apoi faina si nucile. Se amesteca si se obtine un aluat moale care se toarna in tava tapetata si se presara cu sare, pentru a scoate in evidenta aroma de ciocolata. Se coace in cuptorul cald, la foc moderat, timp de 45 de minute.

Dupa ce se raceste, prajitura se taie in patrate mici.

Alte retete de dulciuri:

Rulada cu capsuni

Prajitura cu zmeura

Tarta cu caise si smantana

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de porc la tava

Asediat de expresia „cea mai sanatoasa leguma este porcul”, m-am gandit sa-ti pregatesc ceva... cu porc. Reteta...

Friptura de porc la tava
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii