Biscuiti cu merisoare si stafide

• incingeti cuptorul la 190⁰C• topiti untul la bain-marie, insa nu in totalitate• amestecati-l cu zaharul, folosind un

Portii
15
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
7 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • unt calitativ - 250 g
  • zahar - 120 g
  • faina - 460 g
  • ou - 2 buc
  • sare - 1/2 lingurita
  • apa de trandafiri - 1 lingurita
  • stafide - 50 g
  • merisoare deshidratate - 50 g
  • cardamon - 1 lingurita rasa
  • ghimbir ras - 1 varf de cutit

Mod de preparare

• incingeti cuptorul la 190⁰C
• topiti untul la bain-marie, insa nu in totalitate
• amestecati-l cu zaharul, folosind un blender
• adaugati ouale, sarea si apa de tradafiri
• adaugati faina, ghimbirul, cardamonul, stafidele si merisoarele treptat, amestecand in continuare cu blenderul
• adaugati compozitia in aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit, setati ce forma doriti si dispuneti biscuitii in tava, pe o foaie de copt, lasand cca 5-6 cm distanta intre fiecare
• introduceti biscuitii in cuptor si in momentul in care devin aurii, scoateti-i si lasati-i sa se raceasca, pe un tocator de lemn.
Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...