Biscuiti cu merisoare si stafide

• incingeti cuptorul la 190⁰C• topiti untul la bain-marie, insa nu in totalitate• amestecati-l cu zaharul, folosind un

Portii
15
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
7 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • unt calitativ - 250 g
  • zahar - 120 g
  • faina - 460 g
  • ou - 2 buc
  • sare - 1/2 lingurita
  • apa de trandafiri - 1 lingurita
  • stafide - 50 g
  • merisoare deshidratate - 50 g
  • cardamon - 1 lingurita rasa
  • ghimbir ras - 1 varf de cutit

Mod de preparare

• incingeti cuptorul la 190⁰C
• topiti untul la bain-marie, insa nu in totalitate
• amestecati-l cu zaharul, folosind un blender
• adaugati ouale, sarea si apa de tradafiri
• adaugati faina, ghimbirul, cardamonul, stafidele si merisoarele treptat, amestecand in continuare cu blenderul
• adaugati compozitia in aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit, setati ce forma doriti si dispuneti biscuitii in tava, pe o foaie de copt, lasand cca 5-6 cm distanta intre fiecare
• introduceti biscuitii in cuptor si in momentul in care devin aurii, scoateti-i si lasati-i sa se raceasca, pe un tocator de lemn.
Pofta buna!

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!