Pentru a prepara aceasta reteta de biscuiti cu migdale, sunt necesare urmatoarele ingrediente: migdale, faina, oua, unt, lapte, zahar, nucsoara, scortisoara, cuisoare.
Se pun toate ingredientele intr-un castron si se framanta. Aluatul rezultat se lasa sa stea o ora. Se intinde o foaie subtire de aluat din care se decupeaza bucatele rotunde sau patrate, la alegere.
Se pun in tava si se dau la cuptor timp de 15-20 de minute.
Pot fi serviti dupa ce se racesc.
Alte retete recomandate:
Briose cu crema din nuca de cocos
Briose cu portocale si mac
Briose proaspete de dimineata
Intr-o seara rece, chiar friguroasa, cum ar fi sa coaceti niste cornuri pufoase, delicioase, cu fructe de toamna? Va spun eu,...
Desert cornuri cu sana si fructe de toamnaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj