Biscuiti cu nuca

Ouale se bat impreuna cu zaharul pentru aproximativ 15 minute, iar dupa aceea se adauga nuca, zaharul vanilat, coaja de lamaie si faina. Se amesteca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 pahar zahar
  • 1
  • 5 pahare nuca macinata
  • 1 pahar faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie

Mod de preparare

Ouale se bat impreuna cu zaharul pentru aproximativ 15 minute, iar dupa aceea se adauga nuca, zaharul vanilat, coaja de lamaie si faina. Se amesteca bine compozitia si se toarna intr-o tava unsa cu ulei, presarata deasupra cu faina. Se da tava la cuptor, la foc mediu pana cand aluatul prinde o culoare aramie. Se taie apoi in forme diferite, cat este cald.


Biscuitii se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete:

Tiramisu Prajitura cu visine Chec pufos

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!