Ouale se bat impreuna cu zaharul pentru aproximativ 15 minute, iar dupa aceea se adauga nuca, zaharul vanilat, coaja de lamaie si faina. Se amesteca
Ouale se bat impreuna cu zaharul pentru aproximativ 15 minute, iar dupa aceea se adauga nuca, zaharul vanilat, coaja de lamaie si faina. Se amesteca bine compozitia si se toarna intr-o tava unsa cu ulei, presarata deasupra cu faina. Se da tava la cuptor, la foc mediu pana cand aluatul prinde o culoare aramie. Se taie apoi in forme diferite, cat este cald.
Biscuitii se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete:
Tiramisu Prajitura cu visine Chec pufos
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii