• mixeaza untul moale cu zaharul, cu ajutorul telului Breville Hand Blender, adauga apoi oul si mixeaza pana amestecul devine cremos
• amesteca faina alba cu cea de ovaz si cu praful de copt si incorporeaz-o in compozitie cu o spatula
• la final pune nuca macinata si ciocolata taiata cuburi mici
• pune hartie de copt intr-o tava si pune biscuitii cu o lingura, lasand spatiu intre ei, ca sa nu se lipeasca la copt
• pune tava in cuptorul incalzit la 180⁰C si lasa biscuitii 10-15 minute, pana se rumenesc usor
• scoate-i apoi pe un platou si lasa-i la racit.
Savureaza cu placere!
O mancare rapida si delicioasa...ideala mai ales acum in post ...
Farfalle cu ardei gras, sos de rosii si nautIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa