Biscuiti cu ovaz si ciocolata neagra

Portii
1
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina alba 100 g
  • faina de ovaz 175 g
  • unt 125 g
  • zahar brun 200 g
  • ou – 1 buc
  • praf de copt 1 lingurita
  • ciocolata neagra 100 g
  • nuca macinata 100 g

Mod de preparare

• mixeaza untul moale cu zaharul, cu ajutorul telului Breville Hand Blender, adauga apoi oul si mixeaza pana amestecul devine cremos
• amesteca faina alba cu cea de ovaz si cu praful de copt si incorporeaz-o in compozitie cu o spatula
• la final pune nuca macinata si ciocolata taiata cuburi mici
• pune hartie de copt intr-o tava si pune biscuitii cu o lingura, lasand spatiu intre ei, ca sa nu se lipeasca la copt
• pune tava in cuptorul incalzit la 180⁰C si lasa biscuitii 10-15 minute, pana se rumenesc usor
• scoate-i apoi pe un platou si lasa-i la racit.

Savureaza cu placere!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide