• incingeti cuptorul la 190 de grade • amestecati untul (la temperatura camerei) cu zaharul, folosind un
• incingeti cuptorul la 190 de grade
• amestecati untul (la temperatura camerei) cu zaharul, folosind un mixer
• adaugati ouale, esenta de migdale, sarea si amestecati in continuare cu mixerul, pe viteza medie
• adaugati stafidele si incorporati tot cu mixerul si faina
• adaugati compozitia in aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit , setati ce forme doriti si dispuneti-le in tava, pe o foaie de copt, lasand cca 3-4 cm distanta intre fiecare
• introduceti in cuptor pentru cca 5-8 minute, pana devin aurii (nu maro)
• lasati-le sa se raceasca
• temperati ciocolata la bain-marie si adaugati smantana de gatit peste aceasta
• luati castronul de la bain-marie si adaugati untul
• turnati peste fursecuri sau pur si simplu scufundati jumatate din fursecuri in ciocolata
• lasati sa se raceasca si ganache-ul se va intari pe acestea.
Pofta buna!
O reteta delicioasa si aromata de Baclava care se face foarte usor si rapid
Baclava turceasca (reteta video)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj