• incingeti cuptorul la 190 de grade • amestecati untul (la temperatura camerei) cu zaharul, folosind un
• incingeti cuptorul la 190 de grade
• amestecati untul (la temperatura camerei) cu zaharul, folosind un mixer
• adaugati ouale, esenta de migdale, sarea si amestecati in continuare cu mixerul, pe viteza medie
• adaugati stafidele si incorporati tot cu mixerul si faina
• adaugati compozitia in aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit , setati ce forme doriti si dispuneti-le in tava, pe o foaie de copt, lasand cca 3-4 cm distanta intre fiecare
• introduceti in cuptor pentru cca 5-8 minute, pana devin aurii (nu maro)
• lasati-le sa se raceasca
• temperati ciocolata la bain-marie si adaugati smantana de gatit peste aceasta
• luati castronul de la bain-marie si adaugati untul
• turnati peste fursecuri sau pur si simplu scufundati jumatate din fursecuri in ciocolata
• lasati sa se raceasca si ganache-ul se va intari pe acestea.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa