• incingeti cuptorul la 180 de grade • untul trebuie sa fie la temperatura camerei •
• incingeti cuptorul la 180 de grade
• untul trebuie sa fie la temperatura camerei
• amestecati-l cu zaharul pana devine pufos
• separati galbenusurile de albusuri si adaugati galbenusurile peste zahar si unt
• adaugati esenta de cafea si sarea si folositi un mixer pentru a amesteca compozitia
• cerneti faina si adaugati-o treptat compozitiei, amestecand constant cu mixerul, pe viteza mica
• umpleti aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit cu aluatul si faceti discuri sau alte diverse forme pe o tava cu hartie de copt, lasand cca 3-4 cm distanta intre biscuiti
• presarati fulgii de cocos pe deasupra
• introduceti in cuptor pentru 6-9 minute, pana devin aurii (nu maro)
• scoateti din cuptor si lasati-i sa se raceasca
Pofta buna!
O prajitura fina si racoritoare, perfecta pentru dupa-amiezile toride!
Prajitura After EightIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa