Biscuiti evantaie

Margarina se amesteca impreuna cu jumatate din cantitatea de unt. Se adauga apoi o lingura de otet peste amestec, se adauga zaharul, un praf de sare s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr margarina
  • 200 gr de unt
  • 80 gr de zahar pudra
  • 1 lingura de otet
  • 600 gr faina

Mod de preparare

Margarina se amesteca impreuna cu jumatate din cantitatea de unt. Se adauga apoi o lingura de otet peste amestec, se adauga zaharul, un praf de sare si se freaca spuma inainte de a incorpora faina. Aluatul se tine la rece timp de o ora. Se intinde apoi o foaie subtire de 1 cm si se taie dreptunghiuri cu laturile de 6 si 10 cm. Se pliaza bucatile de aluat ca un evantai, se pun pe o tava si se lasa la copt, in cuptorul incins.
Biscuitii se servesc pudrati cu zahar.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura televizor

Turta dulce

Prajitura snikers

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi

Zilele trecute socrii mei au tăiat porcul și am primit un rasol. De obicei îl achiziționam din comerț, afumat și...

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca