Biscuiti oltenesti

Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul. Se adauga apoi nucile taiate in lung, foite subtiri si se amesteca bine compozitia obtinuta. Cu aju

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 albusuri de ou
  • 250 gr zahar
  • 300 gr nuci taiate foite

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul. Se adauga apoi nucile taiate in lung, foite subtiri si se amesteca bine compozitia obtinuta. Cu ajutorul unei lingurite se pun gramajoare mici pe o tava unsa, dupa care se introduce tava in cuptorul cald, la rumenit.


Se servesc biscuitii dupa ce s-au racit.

Alte retete de dulciuri:

Chec pufos

Prajituri delicioase

Tiramisu

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Cordon rouge

I se spune cordon rosu datorita umpluturii de ardei rosu si rosie;probabil in restaurantele din Franta sunt mai cu aspect dar...

Cordon rouge
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise