Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul. Se adauga apoi nucile taiate in lung, foite subtiri si se amesteca bine compozitia obtinuta. Cu aju
Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul. Se adauga apoi nucile taiate in lung, foite subtiri si se amesteca bine compozitia obtinuta. Cu ajutorul unei lingurite se pun gramajoare mici pe o tava unsa, dupa care se introduce tava in cuptorul cald, la rumenit.
Se servesc biscuitii dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Prajituri delicioase
Tiramisu
I se spune cordon rosu datorita umpluturii de ardei rosu si rosie;probabil in restaurantele din Franta sunt mai cu aspect dar...
Cordon rougePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura