Biscuiti oltenesti

Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul. Se adauga apoi nucile taiate in lung, foite subtiri si se amesteca bine compozitia obtinuta. Cu aju

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 albusuri de ou
  • 250 gr zahar
  • 300 gr nuci taiate foite

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul. Se adauga apoi nucile taiate in lung, foite subtiri si se amesteca bine compozitia obtinuta. Cu ajutorul unei lingurite se pun gramajoare mici pe o tava unsa, dupa care se introduce tava in cuptorul cald, la rumenit.


Se servesc biscuitii dupa ce s-au racit.

Alte retete de dulciuri:

Chec pufos

Prajituri delicioase

Tiramisu

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de paste cu carnati, telemea si sos pesto

Salatele sunt cele mai rapide soluții atunci când nu ai timp de stat în bucătărie! Plus de asta, în...

Salata de paste cu carnati, telemea si sos pesto
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii