Biscuiti pentru ceai

Se amesteca zaharul cu oul, coaja rasa de lamaie, untul moale, smantana, romul, faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se intinde aluatul s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr faina
  • 60 gr unt
  • 1 ou
  • 100 gr zahar
  • 1 lingura smantana
  • 1 lamaie
  • 1 lingura rom
  • 1 jumatate pachet praf de copt

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu oul, coaja rasa de lamaie, untul moale, smantana, romul, faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se intinde aluatul si se taie cu cutitul romburi sau patrate. Se coc in tava, la foc potrivit.
Se servesc langa ceai cald.

Alte retete de dulciuri:

Turta dulce

Ciocolata de casa

Cornulete cu rahat

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca