Biscuiti prajiti

Desertul copilariei!

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 12 linguri de zahar
  • 12 linguri de ulei
  • 12 linguri de iaurt(sau lapte)
  • 1 lingura rasa de amoniac stins cu suc de lamaie sau otet
  • faina cat cuprinde
  • pentru un aluat consistent
  • o lingura coaja rasa de lamaie
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra
  • pentru decor

Mod de preparare

Se bat bine ouale cu zaharul si uleiul, se adauga si iaurtul, lingura de coaja rasa de lamaie, apoi amoniacul stins.

Dupa ce s-a topit zaharul se incorporeaza si faina si amestecam pana obtinem un aluat consistent pe care il framantam un pic cu mana.Se fac biscuiti cu forma speciala care se ataseaza la masina de tocat.Se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc bine,se scot pe servetele absorbante si se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta buna!!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide