O cana de ceai fierbinte si un fursec delicios incalzesc inima oricui!
Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat, esenta, oul si galbenusurile adaugate cate unul.
Se amesteca faina cu amidonul si apoi se incorporeaza in aluat. Aluatul se pune intr-o tava neunsa cu pistolul special pentru fursecuri, sub forma de floricele sau daca nu avem pistol pentru fursecuri, se pun gramajoare, usor distantate cu lingurita si se da tava la copt, cca.20 minute, in cuptorul preincalzit.
Fursecurile se scot din tava si se lasa la racit.
Se topeste ciocolata cu lingurita de unt sau ulei la bain marie, apoi fiecare fursec se trece prin ciocolata si apoi prin nuca de cocos deshidratata. Se dau la rece cateva minute.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii