Se pun intr-un vas zaharul cu zaharul vanilat si galbenusurile. Se freaca bine compozitia cu o lingura, pana cand incepe sa creasca si sa se albeasca
Se pun intr-un vas zaharul cu zaharul vanilat si galbenusurile. Se freaca bine compozitia cu o lingura, pana cand incepe sa creasca si sa se albeasca. Separat, se bat albusurile si se amesteca treptat in crema. Se adauga alternativ cantitati mici de faina, apoi untul muiat. Se fac biscuiti rulati si se pun in forme mici, la copt, in cuptor.
Se servesc dupa ce s-au racit, cu lapte sau lapte cu cacao.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Chec pufos
Ciocolata de casa
Nu am folosit fructe proaspete, am luat congelate de la Auchan, un amestec de mure, capsuni, visine , dar foarte buna a iesit!
Tarta cu blat de biscuiti si fructe asortatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura