Biscuiti rulati

Se pun intr-un vas zaharul cu zaharul vanilat si galbenusurile. Se freaca bine compozitia cu o lingura, pana cand incepe sa creasca si sa se albeasca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr zahar
  • 125 gr faina
  • 65 gr unt
  • 4 galbenusuri
  • 4 albusuri
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Se pun intr-un vas zaharul cu zaharul vanilat si galbenusurile. Se freaca bine compozitia cu o lingura, pana cand incepe sa creasca si sa se albeasca. Separat, se bat albusurile si se amesteca treptat in crema. Se adauga alternativ cantitati mici de faina, apoi untul muiat. Se fac biscuiti rulati si se pun in forme mici, la copt, in cuptor.


Se servesc dupa ce s-au racit, cu lapte sau lapte cu cacao.

Alte retete de dulciuri:

Tiramisu

Chec pufos

Ciocolata de casa

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...