Se amesteca faina cu untul moale si zaharul. Se adauga rand pe rand ouale si coaja rasa de la o lamaie. Se framanta aluatul obtinut bine si se intind
Se amesteca faina cu untul moale si zaharul. Se adauga rand pe rand ouale si coaja rasa de la o lamaie. Se framanta aluatul obtinut bine si se intinde o foaie. Aceasta se taie cu o ruleta si se asaza biscuitii obtinuti intr-o tava unsa cu unt. Se introduce tava in cuptorul cald si se lasa la copt, la foc potrivit.
Biscutii se servesc calzi sau reci cu lapte.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Chec pufos
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii