BOLINHOS DE COCO

1. Se bat ouale si se amesteca cu fulgi de nuca de cocos si zaharul 2. Se pune masa obtinuta cu lingura in hartiute 3. Se pun la

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr fulgi de cocos
  • 150 gr zahar
  • 3 oua
  • arome daca mai doriti (vanilie
  • coaja de lamaie
  • portocala) hartiute

Mod de preparare

1. Se bat ouale si se amesteca cu fulgi de nuca de cocos si zaharul

2. Se pune masa obtinuta cu lingura in hartiute

3. Se pun la cuptor 15-20 minute la 180-200 grade.

Pofta buna!

Speram sa va placa!

Reteta propusa de CRISTINA:G

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...