Bulgari de ciocolata

Ciocolata impreuna cu untul se topesc pe bain-marie. Separat, se bat ouale cu zaharul, se amesteca faina cu praful de copt, cacaua si alunele, apoi s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 100 gr unt
  • 2 oua
  • 180 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 1 jumatate lingurita praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • 3-4 linguri alune
  • 200 gr zahar pudra

Mod de preparare

Ciocolata impreuna cu untul se topesc pe bain-marie. Separat, se bat ouale cu zaharul, se amesteca faina cu praful de copt, cacaua si alunele, apoi se adauga ciocolata cu untul si se amesteca. Se lasa aluatul la frigider 20 de minute, dupa care se modeleaza bilute, care se coc in cuptor, aproximativ 10 minute.


Se pudreaza cu zahar pudra si se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete de dulciuri:

Tiramisu Ciocolata de casa Chec pufos

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa