Se amesteca ouale cu tuica, vinul, zaharul, sarea si se bat impreuna Se toarna peste faina. Se pune untul moale si apoi coaja rasa de la lamaie Se inc
Se amesteca ouale cu tuica, vinul, zaharul, sarea si se bat impreuna
Se toarna peste faina.
Se pune untul moale si apoi coaja rasa de la lamaie
Se incorporeaza tot si aluatul obtinut se lasa la "odihnit" jumate de ora.
Aluatul pt. taiat rondele sa fie usor de dat prin masina, se da prin masina la cea mai mare grosime, apoi la cea mai mica
Taiem fasii si facem fundite.
Prajim in baie de ulei.
Se scot pe hartie de bucatarie.
Cand sunt reci se pudreaza cu zahar.
Pofta buna!
Reteta Chiacchiere a fost propusa de Aninita pe forum culinar.ro
Alte retete de minciunele gasiti aici:
Minciunele,
Minciunele,
"Tarte si placinte rumenita si iscusite"
Desert placinta impletita cu merePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura