Coltunasi cu branza de vaci si smantana

Coltunasii cu branza de vaci si smantana sunt foarte delicioase. Pentru aceasta reteta avem nevoie de cateva ingrediente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru coca:
  • 400 gr faina
  • 1 ou
  • Pentru umplutura:
  • 300 gr branza de vaci
  • 2 galbenusuri
  • 100 gr unt
  • sare
  • smantana

Mod de preparare

Coltunasii cu branza de vaci si smantana sunt foarte delicioase. Pentru aceasta reteta avem nevoie de cateva ingrediente. Din faina si galbenusuri se prepara aluatul pentru coltunasi. Pentru umplutura se amesteca branza de vaci cu galbenusurile, sarea dupa gust si foarte putin zahar. Se umplu coltunasii si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa la fiert aproximativ 10-15 minute. Se amesteca ca sa nu se lipeasca coltunasii intre ei si se acopera vasul cu un capac. Dupa ce s-au fiert, se scot si se strecoara.


Se servesc cu smantana proaspata.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...