Coltunasii cu branza de vaci si smantana sunt foarte delicioase. Pentru aceasta reteta avem nevoie de cateva ingrediente.
Coltunasii cu branza de vaci si smantana sunt foarte delicioase. Pentru aceasta reteta avem nevoie de cateva ingrediente. Din faina si galbenusuri se prepara aluatul pentru coltunasi. Pentru umplutura se amesteca branza de vaci cu galbenusurile, sarea dupa gust si foarte putin zahar. Se umplu coltunasii si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa la fiert aproximativ 10-15 minute. Se amesteca ca sa nu se lipeasca coltunasii intre ei si se acopera vasul cu un capac. Dupa ce s-au fiert, se scot si se strecoara.
Se servesc cu smantana proaspata.
Risotto allo zafferano ... un preparat tipic zonei Lombardia (Italia) ... pe cat de simplu pe atit de indragit datorita...
Orez cu sofranOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj