Congoleze

Se mixeaza margarina pana se face pasta apoi se adauga restul ingredientelor continuand mixarea in urmatoarea ordine: zahar pudra, zahar vanilat, esen

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50g margarina
  • 250g cocos
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g faina
  • un plic praf copt
  • 4 linguri lapte
  • un plic zahar vanilat
  • esenta de rom

Mod de preparare

Se mixeaza margarina pana se face pasta apoi se adauga restul ingredientelor continuand mixarea in urmatoarea ordine: zahar pudra, zahar vanilat, esenta rom, faina+praf copt, laptele, cocos ras.

Va rezulta un aluat consistent care se portioneaza cu o lingurita si se da la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de prajituri si margarina. Se tin la cupor pana prind o nuanta maronie, se scot si se lasa sa se raceasca dupa care se desprind dupa tava.


Se servesc reci.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa