Corabii

Corabiile sunt usor de facut si sunt foarte bune. Aveti nevoie de unt, oua, zahar tos, faina si nuci intregi.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g unt
  • 2 oua
  • 3 pahare de zahar tos
  • 1 plic de zahar vanilat
  • faina cat primeste aluatul (potrivit de moale)
  • o cana de zahar pudra
  • o cana de nuci intregi

Mod de preparare

Pentru corabii se intinde o foaie groasa cat un degetel si se taie forme rotunde cu paharul. Se pune nuca peste fiecare, apoi se coc, iar dupa ce s-au copt, se pudreaza cu zahar pudra. Tava se unge cu unt.


Corabiile se pudreaza cu zahar si se servesc la ceai.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu foi fragede cu cacao si umplutura de mere

Pentru că ne plac mult deserturile cu mere și având foarte multe mere de la țară, de data aceasta am ales să...

Desert prajitura cu foi fragede cu cacao si umplutura de mere
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii