Corabii

Corabiile sunt usor de facut si sunt foarte bune. Aveti nevoie de unt, oua, zahar tos, faina si nuci intregi.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g unt
  • 2 oua
  • 3 pahare de zahar tos
  • 1 plic de zahar vanilat
  • faina cat primeste aluatul (potrivit de moale)
  • o cana de zahar pudra
  • o cana de nuci intregi

Mod de preparare

Pentru corabii se intinde o foaie groasa cat un degetel si se taie forme rotunde cu paharul. Se pune nuca peste fiecare, apoi se coc, iar dupa ce s-au copt, se pudreaza cu zahar pudra. Tava se unge cu unt.


Corabiile se pudreaza cu zahar si se servesc la ceai.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de ceapa

Ceapa este un ingredient foarte gustos care confera multa savoare, dulceata si aroma mancarurilor. Daca nu ati pregatit pana...

Tocanita de ceapa
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa