Margarina se freaca spuma, apoi se adauga untura, un praf de sare si borsul, amestecand continuu. Peste crema obtinuta se adauga o lingura de zahar
Margarina se freaca spuma, apoi se adauga untura, un praf de sare si borsul, amestecand continuu. Peste crema obtinuta se adauga o lingura de zahar si faina in ploaie. Aluatul se framanta bine, apoi se lasa la rece. Se imparte in mai multe parti egale si se umplu cornulete cu rahat. Se pun pe o tava, se introduc in cuptorul fierbinte si se coc la foc potrivit.
Se servesc dupa ce s-au racit, pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu branza
Turta dulce
Cornulete cu rahat
Nu am facut niciodata ardei umpluti cu carne de pui dar de data asta am zis ca o sa incerc si varianta asta pentru ca este...
Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperciGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa