Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu sunt deloc greu de preparat.
Din ingrediente framantati un aluat, il inveliti in folie si dati la rece cam jumatate de ora.
Apoi il impartiti in doua, formati doua role si taiati bucatele de circa 1,5 - 2cm.
Le dati forma unor cornulete.
Si coaceti la 200°C circa 7 minute.
La sfarsit, cand s-au racit putin, am topit o ciocolata alba si am bagat colturile cornuletelor in ea, apoi am lasat sa se intareasca pe un gratar.
Cornuletele cu mac se servesc dupa ce s-a intarit ciocolata.
Am vazut la cativa bucatarasi ca au facut chiftele in sos de branzeturi si am stat cu gandul la ele cateva zile. Intr-o zi nu...
Chiftele in sos de branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj