Untul se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana cand devine ca o spuma. Se adauga apoi nuca maruntita si faina in ploaie. Se framanta aluatul bine
Untul se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana cand devine ca o spuma. Se adauga apoi nuca maruntita si faina in ploaie. Se framanta aluatul bine si se lasa apoi in repaus pentru cateva zeci de minute. Se formeaza apoi cornuletele, care se coc in cuptorul cald, pe o tava unsa cu unt, la foc mediu.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Prajituri delicioase
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj