Smantana se amesteca cu untul si faina. Aluatul rezultat se framanta ceva minute dupa care se pune la frigider pentru aproximativ 2 ore. Se scoate ap
Smantana se amesteca cu untul si faina. Aluatul rezultat se framanta ceva minute dupa care se pune la frigider pentru aproximativ 2 ore. Se scoate apoi si se intinde o foaie dare se taie in patrate. In mijlocul lor se pune cu o lingura gem sau nuca, se ruleaza si se pun cornuletele astel formate in cuptorul incins.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete de prajituri:
Prajituri simple
Prajitura cu visine
Prajitura cu dovleac
” Galette” este termenul folosit in bucataria franceza pentru a denumi diferitele tipuri de tarte, fie ele dulci...
Desert tarta Galette cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.