Inmuiem drojdia in lapte si o framantam cu restul ingredientelor. Formam un rulou si il impartim in 12 parti. Le intindem pe fiecare in parte in forme
Inmuiem drojdia in lapte si o framantam cu restul ingredientelor. Formam un rulou si il impartim in 12 parti. Le intindem pe fiecare in parte in forme rotunde si le taiem in 8 bucati. Le rulam si formam cornulete. Le punem intro tava unsa, le ungem cu oua si le presaram cu susan sau chimen. Le coacem in cuptorul pre-incalzit.
Alte retete cu prajituri
Ciocolata de casa
Fursecuri
Diplomat
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti