Pentru cornulete delicioase cu rahat toate ingredientele pentru aluat se frământă până rezultă un aluat omogen şi nelipicios pe care îl lăsaţi la crescut.
Pentru cornulete delicioase cu rahat toate ingredientele pentru aluat se frământă până rezultă un aluat omogen şi nelipicios pe care îl lăsaţi la crescut. Cât creşte aluatul, tăiaţi rahatul în bastonaşe. După ce aluatul creste, acesta se intinde pana cand rezulta o foaie subtire, care se taie in patratele. In mijlocul fiecarui partatel se pune o bucatica de rahat si se unesc doua colturi.
Cornuletele delicioase cu rahat se pot servi calde sau reci.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti