din ingrediente se prepara o coca traditionala, care se imparte in 4. Se intind pe masa presarata cu faina in forma de dreptunghi, se ung cu margarin
din ingrediente se prepara o coca traditionala, care se imparte in 4. Se intind pe masa presarata cu faina in forma de dreptunghi, se ung cu margarina topita si se ruleaza. Se pun pe o tava si se baga la frigider pentru o zi. A doua zi se scot din frigider, se tai bucatele de 1,5 cm si se umple. Pentru umplutura se fierbe zaharul cu nuca in 100 ml apa, si se amesteca cu gemul de caise si spuma din albus de oua. Se baga la cuptorul incins. Dupa ce s-au racit se dau prin zahar pudra.
Alte retete recomandate
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti