Se amesteca zaharul pudra cu galbenusurile si putin lapte. Se adauga margarina, faina, zaharul vanilat, praful de copt si se framanta. Se lasa sa ste
Se amesteca zaharul pudra cu galbenusurile si putin lapte. Se adauga margarina, faina, zaharul vanilat, praful de copt si se framanta. Se lasa sa stea 30 de minute, dupa care se intinde o foaie de 3-4 mm grosime. Dintr-o jumatate a foii se formeaza floricele intregi, iar din cealalta jumatate floricele gaurite in mijloc. Se baga la cuptor si se coace la foc mediu. Le lasam in tava pana se racesc. In mijlocul floricelelor intregi se pune cate o lingurita de gem si se acopera cu floricelele gaurite, presarate anterior cu zahar pudra.
Alte retete recomandate
Placinta cu mere
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti